Professioneel kantoor laten inrichten in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor perfect laten inrichten in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis? Kies voor klasse, duurzaamheid en efficiëntie. Maak kennis met Kantoren Verbouwen, de toonaangevende partner voor professionele kantoorinrichting. Vanuit onze jarenlange ervaring in het inrichten van alle typen kantoren (en woningen), leveren wij de hoogste kwaliteit. Zo krijgt u een kantoor dat uw eigen kwaliteit en identiteit uitstraalt. Met een prettig interieur waarin collega’s prettig (samen)werken en uw bezoekers graag komen. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Waarom ons uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis laten inrichten?

Wij zien het inrichten van het moderne kantoor als een kunst. Alles draait om het perfecte samenspel tussen het juiste design, beste producten, de organisatie van alle werkzaamheden en natuurlijk het inrichten bij u op locatie in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis. Dit alles kunt u met een gerust hart overlaten aan Kantoren Verbouwen, een initiatief van MultiKeuken en Bad. Dit specialisme tekent onze geschiedenis én toekomst: het totaalconcept voor inrichten op basis van moderniteit, identiteit, bedrijfsvoering, planning en budget!

Zekerheid bij het laten inrichten

Het laten inrichten van uw nieuwe kantoor is het resultaat van vele jaren ervaring. Al zeker 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het inrichten voor alle soorten bedrijven in de hele regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Hierdoor zijn wij in staat het complete proces inzichtelijk en soepel te laten verlopen, gedurende het complete traject. Hierdoor heeft u nooit gedoe, maakt u zich nergens zorgen over, en komt u nooit voor onverwachte budgetoverschrijdingen te staan. Door ons te laten inrichten, kunt u zich ongestoord focussen op uw eigen werkzaamheden.

Bezoek onze inspirerende showroom

Wilt u de juiste producten (onder andere: vloeren, glazen deuren, sanitair, etc.) voor uw inrichting vinden? Dan is het handig om de verschillende mogelijkheden in het echt te bekijken. Hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel en showroom in Maassluis. Hier ziet u alle oplossingen in het echt, en krijgt u inspirerend advies van onze deskundige medewerkers over producten en materialen. Dus kom snel langs.

Efficiëntie brengt topkwaliteit in inrichten

Onze werkwijze is gebaseerd op de combinatie van kwaliteit en efficiëntie. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen en behoeften, vertalen wij deze snel naar een passend ontwerp dat aansluit op al uw bedrijfsbehoeften. Daarna kunt u ook meteen de realisatie aan ons overlaten. Bij het inrichten maken wij uiteraard gebruik van de beste vakmensen. Want alleen dit is dé manier om uw ideale kantoor te laten inrichten!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen