Uniek kantoor ontwerpen in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u de perfecte werkplek laten ontwerpen voor in uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis en omstreken? Kies voor een werkomgeving die bruist van creativiteit en succes. Bij Kantoren Verbouwen weten wij als geen ander hoe belangrijk dit is. Uw kantoor kan zoveel meer zijn dan alleen een prettige werklocatie. Het weerspiegelt uw bedrijfscultuur, beïnvloedt het welzijn en de productiviteit van uw personeel, én het maakt indruk op uw bezoekers. Goede reden om ons uw kantoor te laten ontwerpen. Hierin hebben wij ons gespecialiseerd. Met meer dan 20 jaar ervaring hielpen wij al diverse bedrijven in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Wilt u ook het ideale kantoor laten ontwerpen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij helpen u graag!

Hoe ontwerpen wij uw kantoor in de regio Vlaardingen, Schiedam, Maassluis?

Bij Kantoren Verbouwen staan uw wensen en behoeften voorop. Daarom hebben wij een persoonlijke en positieve benadering waarmee wij de essentie van uw bedrijf samenvatten. Dit vertalen wij naar een functionele en moderne inrichting, die de identiteit van uw merk prachtig weerspiegelt. Hiervoor krijgt u een persoonlijke adviseur, die zich met onverdeelde aandacht inzet voor het ontwerpen én realiseren van uw kantoor. Met een gestructureerde en stapsgewijze aanpak leveren wij u het kantoordesign dat zich kan meten met de beste in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omstreken.

Expertise in ontwerpen voor kantoor

Ons doel is het ontwerpen van een kantoor dat plezier in het werk brengt. Een werkplek die effectiviteit in uw team mogelijk maakt en waarmee u tegelijkertijd uw identiteit versterkt. Onze maatwerk aanpak kenmerkt zich dan ook door een nauwe samenwerken met u als opdrachtgever. Op deze manier sluit uw ontwerp naadloos aan op uw specifieke organisatie. Voorbeelden hiervan ziet u op deze website, bij onze eerdere projecten die wij voltooiden.

Schuif bij ons aan tafel in onze showroom

Onze specialisten luisteren graag naar u en zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën. Dit omdat het samenspel tussen uw wensen en onze expertise onze specialiteit is. Wij combineren uw visie met onze praktische en esthetische ervaring. Dit is de beste manier om een écht uniek en aantrekkelijk kantoor te ontwerpen. Wij zijn gunstig gelegen in Maassluis, en de springplank voor talloze bedrijven en organisaties in de wijde omgeving Vlaardingen en Schiedam. Kom ook langs en bewonder onze oplossingen voor uw kantoor. Wees welkom in de showroom van Kantoren Verbouwen, een initiatief van MultiKeuken en Bad!

Ruime garanties en veel zekerheid

Wij bieden extra voordelige garanties, zoals onze 100%-tevredenheidsgarantie. Wij ronden uw project pas af als u tevreden bent. Meer weten over al onze garanties, voorwaarden en offertes? Neem nu contact met ons op!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen