De specialist in het verduurzamen van uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Is uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis toe aan verduurzamen? Dan zoekt u natuurlijk een specialist met bijzondere expertise en ervaring. U wilt immers dat het verduurzamen van uw kantoor gebeurt met het beste ontwerp en product. Kantoren Verbouwen, een initiatief van MultiKeuken en Bad, maakt dit proces van verduurzamen voordelig. Vanuit meer dan 20 jaar ervaring bieden wij hoogwaardig maatwerk met de voordeligste oplossingen. Graag adviseren wij u vrijblijvend over uw kantoor. Neem hiervoor nu contact op!

Hoe verduurzamen wij uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis e.o.?

Het verduurzamen van uw kantoor vraagt om een heldere visie. Van daaruit ontstaat een weldoordacht plan. Hierbij houden wij ten eerste rekening met alle energiebesparende oplossingen. Denk aan het afsluiten en indelen van uw kantoorruimte met nieuwe isolatiewanden en -deuren, gebruikmakend van de nieuwste materialen en producten. Dit maatwerk sluit perfect aan op uw specifieke kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis. Daarnaast houden wij in het verduurzamen rekening met uw dagelijkse bedrijfsvoering, voor een lagere energierekening en beter kantoorklimaat.

Wij verduurzamen snel, efficiënt en voordelig

Het inschakelen van een ervaren partner in verduurzamen levert u veel op. Ons proces is in de basis al duurzaam: efficiënt en hierdoor sterk besparend. U heeft daarnaast minimale overlast van onze werkzaamheden op uw kantoor. Met onze verduurzaming kan uw bedrijfsvoering gewoon blijven doorgaan. Wij passen hier zelfs onze planning op aan. Met ons brede netwerk van lokale vakmensen en leveranciers, houden wij bovendien de lijntjes kort. Als opdrachtgever heeft u slechts één vast aanspreekpunt die alles coördineert.

Hét assortiment voor uw kantoor

Bij een effectieve verduurzaming horen specifieke producten en materialen. Deze bieden wij in een breed productgamma. Dit bestaat uit zowel de meest exclusieve producten als de beste voordelige alternatieven. Hiermee krijgt u een totaaloplossing die niet alleen bij de stijl van uw interieur past, maar bij uw budget. Verduurzamen met Kantoren Verbouwen is dus een echte investering voor de toekomst. Kom ons aanbod bekijken als u in de regio Vlaardingen, Schiedam of Maassluis bent gevestigd! Bewonder de oplossingen in het echt en laat u vrijblijvend informeren door onze adviseurs.

Waarom uw kantoor verduurzamen?

  • Bespaar op uw energierekening: het kantoor verduurzamen verlaagt uw kosten, zelfs al op korte termijn.
  • Maak uw bedrijf aantrekkelijk: duurzaamheid trekt het juiste talent en klantenbestand aan
  • Maak een goede indruk: met het verduurzamen van uw kantoor toont u inzet voor het milieu en klimaat.
  • Bevorder het welzijn van uw collega’s en bezoekers: creëer een (werk)omgeving waar iedereen gezond, prettig en productief kan werken.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen