Ontwerp uw kantoor met klasse in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u een uniek en herkenbaar ontwerp voor uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis? U wilt natuurlijk dat deze perfect aansluit op uw werkstijl, bedrijfsvoering en identiteit. Hiervoor schakelt u ons bureau in. Met meer dan twintig jaar ervaring in het vormgeven van alle soorten kantoren, leveren wij u de expertise en finesse die nodig is voor een maatwerk ontwerp met herkenbare klasse. Kies voor een kantoor dat inspireert en motiveert. Kies voor Kantoren Verbouwen, het initiatief van MultiKeuken en Bad! Neem nu contact met ons op en vraag een prachtig ontwerp aan voor uw kantoor!

Unieke ervaring in ontwerp voor uw kantoor

Vanuit onze jarenlange ervaring begrijpen wij altijd de specifieke behoeften van ondernemingen in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. De behoeften vertalen wij naar passende en effectieve ontwerpen voor kantoor. Na meer dan 20 jaar ervaring is dit proces geoptimaliseerd, van concept tot uitvoering. Dit levert u een extra kostenbesparing op, zonder dat u inlevert op de kwaliteit, uitstraling en functionaliteit. Daarnaast maakt ons unieke productgamma het ontwerp voor uw kantoor uniek en voordelig.

Professioneel in ontwerp én realisatie

Net als elk ontwerp nemen onze projectmanagers de realisatie van uw kantoordesign zeer serieus. Vanaf de start heeft u alleen contact met uw persoonlijke projectleider, wat zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Bij al onze werkzaamheden letten wij er bovendien op dat u minimaal gestoord wordt in uw bedrijfsactiviteiten. Na oplevering van uw kantoor, blijven wij betrokken met eventuele professionele ‘nazorg’.

Waarom ons ontwerp voor uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

Kies voor Kantoren Verbouwen om te profiteren van onze:

  • Bewezen kwaliteit: de kwaliteit van onze ontwerpen, verbouwingen en inrichtingen ziet u terug in onze eerder afgeronde projecten.
  • Flexibiliteit waar het telt: wij reageren flexibel op eventuele aanpassingen in uw ontwerp én realisatie.
  • Garanties: alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor uw ontwerp en realisatie

Persoonlijke offerte voor uw kantoor!

U wilt niet alleen een voordelige maar ook een duidelijke offerte voor uw kantoor. Bespreek met ons uw wensen en ideeën. Door uw ontwerpvoorkeuren met onze ervaren designers te bespreken, ontvangt u snel het beste ontwerp én de voordeligste offerte. Hierdoor krijgt u de beste kwaliteit voor uw begroting, zonder compromissen aan de kwaliteit van uw ontwerp óf realisatie. Is uw kantoor gevestigd in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis? Kom dan ook een langs in onze showroom in Maassluis! Hier bent u snel na enkele minuten rijden, waarna u alle producten, materialen en oplossingen in het echt kunt bewonderen en vergelijken!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen