Een hip kantoor: uw unieke binnenkomer in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Maak uw bedrijf levendig met een hip kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. U heeft dan meer dan alleen een werkplek: dit wordt een inspirerende omgeving waar creativiteit en productiviteit opbloeien. Het juiste ontwerp is dan een fraaie afspiegeling van uw kwaliteit. Hiermee maakt u indruk op zowel bezoekers en collega’s. De ontwerpen, producten en diensten die u hiervoor nodig heeft? Die vindt u bij ons! Bezoek hiervoor eens onze showroom, of neem nu meteen contact met ons op!

Kom brainstormen over een hip kantoor!

U wilt dat de unieke stijl en identiteit van uw organisatie in uw hippe kantoor zichtbaar zijn. Hiervoor dragen onze experts graag originele ideeën aan, vanuit 20 jaar ervaring in interieur-design en het werken aan een hip en effectief kantoor. Vertel hiervoor meer over uw visie en budget, en wij doen een voorstel. Bel of mail ons, en bezoek onze showroom in Maassluis die makkelijk is te bereiken vanuit Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht!

Een echt hip kantoor? Dat vraagt maatwerk

Voor elk hip kantoor bieden wij persoonlijk maatwerk. Hierbij heeft u ruime keuze uit voordelige producten en oplossingen, maar ook exclusieve merken. Zo bieden wij u het beste voor uw situatie, met de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen staan vast, en helder onder elkaar in onze offerte. Zo komt u nooit voor onprettige verrassingen te staan. Alles wordt geregeld door uw vaste contactpersoon. Dit maakt het realiseren van uw hippe kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht een prettig project. Zo kunt u zich blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden en bedrijfsvoering.

Flexibele werkwijze voor uw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Uw hippe droomkantoor is zorgeloos en snel gerealiseerd – dat is onze belofte aan u. Met onze gestroomlijnde werkwijze nemen wij alles voor onze rekening: een efficiënte planning met strakke budgetbewaking, en daarnaast een proactief projectmanagement met een tijdige oplevering. Toch kan er altijd iets veranderen; een interieurverbouwing is een dynamisch proces. Wij gaan hier flexibel mee om in onze planning en diensten, dankzij onze brede ervaring in het realiseren van kantoorruimtes in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht.

Garantie voor 100% tevredenheid!

Een hip kantoor is bij ons geen droom, het is wat u krijgt – precies zoals u wilt. Wij leveren u het meest stijlvolle en trendy kantoor van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Wij ronden het werk niet af voordat u volledig tevreden bent. Wij bieden u een volledige tevredenheidsgarantie. Na de oplevering blijven wij bovendien beschikbaar voor u, voor professionele nazorg. Het krijgen van een hip kantoor is hierdoor prettig, voordelig en inspirerend.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.