Nieuw kantoor Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Bent u verantwoordelijk voor het regelen van een nieuw kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Laat uw nieuwe kantoor niet alleen functioneel zijn, maar ook inspirerend! Maak indruk met de oplossingen van Kantorenverbouwen.nl. Wij begrijpen als geen ander hoe werkruimtes moeten werken. Dankzij professioneel maatwerk, en 35 jaar ervaring, regelen wij dit voor u. Ontdek nu hoe wij uw visie vertalen van uw oude kantoor naar een nieuw kantoor. Neem vandaag nog contact met ons op.

Maak een stijlvol én functioneel nieuw kantoor van uw huidige in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker

Bij Kantorenverbouwen.nl gaat uw kantoor om zoveel meer dan alleen een mooi ontwerp. Wij willen dat uw kantoor herkenbaar en representatief is, maar daarnaast ook praktisch en efficiënt werkt. Ons team van ontwerpers zet hiervoor zijn schat aan ervaring en creativiteit in, opgedaan tijdens diverse opdrachten in de hele regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en ver daar buiten. Met passie voor ontwerp, bouw en afwerking, maken wij uw kantoor meer dan nieuw: wij creëren een inspirerende werkplek die bij uw visie en identiteit past.

Maatwerk voor uw kantoorinrichting

Kantorenverbouwen.nl gelooft alleen in maatwerk. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen en behoeften. Zo creëren wij een kantoorinrichting die perfect aansluit op uw bedrijfscultuur en -identiteit. Of het nu gaat om de indeling van uw kantoorruimte, het installeren van glazen wanden en deuren, of de integratie van diverse elektronische oplossingen: wij zorgen dat elk detail van een nieuw kantoor klopt. Dit wordt een plek waar u, uw medewerkers en uw bezoekers zich thuis voelen.

Duurzame oplossingen voor een nieuw kantoor

Een nieuw kantoor is een duurzaam kantoor. Laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Met gebruik van de nieuwste materialen, technologieën en producten, werken wij aan een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Denk aan milieuvriendelijke oplossingen, maar ook simpelweg producten en constructies die door de jaren heen fraai en duurzaam blijven. Of dit nu gaat om deuren, wanden, sanitair, elektra, verlichting, wanden of plafonds, wij hebben én realiseren alles wat u nodig heeft voor een duurzaam kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker.

Bewezen resultaten: onze succesverhalen

Wilt u zien wat wij eerder hebben opgeleverd voor een nieuw kantoor? Ontdek dan de succesverhalen van Kantorenverbouwen.nl, door een kijkje te nemen op deze website. Bekijk onze eerdere projecten en zie hoe wij verouderde kantoren transformeren naar moderne en inspirerende werkruimtes. Deze bewezen resultaten tonen dat ons werk voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Breng ook eens een bezoek aan onze showroom! Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie met de beste, voordeligste en meest diverse producten. Hier staat ook een ervaren team voor u klaar, om u te adviseren en begeleiden bij alle keuzes voor een nieuw kantoor. Bent u gevestigd in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Kom dan gewoon eens langs en ontdek de mogelijkheden!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming