Hip kantoor Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u succesvol werken in een hip kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Stap binnen bij Kantorenverbouwen.nl. Ontdek hoe u een dynamische en eigentijdse werkomgeving creëert. Een professionele ruimte die perfect aansluit bij de identiteit van uw organisatie. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Prachtige ontwerpen, bijpassende producten én alle benodigde professionele werkzaamheden. Neem hiervoor vandaag nog contact met ons op!

Hoe wij uw kantoor hip maken

Een hip kantoor moet niet alleen origineel en opvallend zijn. U moet er ook goed in kunnen werken. Uw kantoor moet dan ook perfect aansluiten op zowel uw bedrijfscultuur als behoeften. Onze ontwerpers richten zich daarom sterk op in het maken van esthetische én functionele ruimtes. Of het nu gaat om strakke muren of innovatieve verlichting, Kantorenverbouwen.nl zorgt dat uw kantoor de hippe inrichting krijgt waar u en uw team zich thuis voelen.

Uw hippe kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker e.o. vraagt om maatwerk

Bij Kantorenverbouwen.nl geloven wij alleen in maatwerk. Daarom luisteren wij zeer zorgvuldig naar uw wensen. Zo vertalen wij deze moeiteloos door naar uw eigen hippe kantoorontwerp. Onze ontwerpers werken hiervoor nauw met u samen, zodat u kunt blijven bouwen aan uw toekomst. En dit alles zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw planning of budget; daar zorgt uw eigen professionele contactpersoon voor!

Eerdere projecten

We hebben een rijke geschiedenis vol “hippe” kantoorprojecten in de hele regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Hier zijn wij trots op. Zo hielden wij ons bezig met het transformeren van traditionele kantoren, maar ook moderne werkruimtes. Het is deze 35 jaar rijke ervaring, samen met onze persoonlijke service, die het mogelijk maakt om een hip kantoor voor ú te laten werken. Bekijk onze projecten maar eens; bewonder onze creativiteit en vakkundigheid met eigen ogen.

Uw keuzes en wensen in onze showroom?

In onze showroom laten wij u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment en inspireren wij u met de nieuwste trends op het gebied van kantoorinrichting. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van alle keuzes voor een hip kantoor. Bent u gevestigd in de omgeving van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Breng een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!

Transparant is hip

Kantorenverbouwen.nl streeft naar volledige transparantie en duidelijkheid in zij offertes. U ontvangt dan ook een gedetailleerde offerte, zonder verborgen kosten. Hiermee weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen, alleen heldere afspraken. Onze offertes zijn bovendien geheel vrijblijvend, dus neem contact op, vraag hem aan, en ontdek hoe haalbaar een hip kantoor kan zijn!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming