Uw kantoor ontwerpen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u de indeling en/of inrichting van uw kantoor laten ontwerpen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Maak deze prachtig en prettig om in te werken. Voor een plek die inspireert en motiveert, een ruimte die perfect aansluit op uw visie, behoeften én bedrijfsidentiteit. Bij Kantorenverbouwen.nl weten wij precies hoe dit bijdraagt aan een succesvol bedrijf. Vanuit onze expertise en 35 jaar rijke ervaring in het ontwerpen van kantoren in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, en Pijnacker en ver daarbuiten, bieden wij u op maat gemaakte oplossingen die uw verwachtingen overtreffen!

Eigen ontwerpen voor uw kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker

Bij Kantorenverbouwen.nl geloven wij in de kracht van maatwerk ontwerpen. Onze getalenteerde ontwerpers/adviseurs luisteren dan ook aandachtig naar al uw wensen. Hierdoor vertalen zij deze moeiteloos naar een uniek en functioneel kantoorontwerp, zoals u dat voor ogen heeft. Of u nu denkt aan een moderne kantoorindeling, een stijlvolle vergaderruimte, een comfortabele werkplek, of een representatieve entree: wij ontwerpen de ruimte die bij u past.

Transparante aanpak voor een vlotte realisatie van uw kantoor

Wij begrijpen als geen ander dat het laten ontwerpen van uw kantoor een belangrijke investering is. Omdat wij uw bedrijf begrijpen, na gewerkt te hebben voor uiteenlopende bedrijven in Zuid-Holland, kiezen wij direct voor de beste aanpak. Vanaf ons eerste gesprek met u, tot aan de uiteindelijke oplevering van uw kantoor, houden wij u betrokken bij het gehele proces, middels een heldere communicatie. Zo kunt u met vertrouwen blijven werken aan het succes van uw bedrijf, binnenkort ín uw nieuwe kantoorruimte!

Deskundig advies en begeleiding: van uw kantoor ontwerpen tot oplevering

Als onderdeel van MultiKeuken en Bad beschikken wij over een toegewijd team van ervaren ontwerpers. Wij staat voor u klaar om u te adviseren en begeleiden gedurende ontwerpen én verbouwen. Vanuit onze expertise en creativiteit helpen wij u met het maken van alle juiste keuzes op het gebied van de indeling, kleuren en materialen. Zo zorgen wij samen voor een eigen kantoorontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook een bron van inspiratie.

Onze succesvolle projecten: voor nu en in de toekomst!

Onze succesvol afgeronde projecten omvatten alle werkzaamheden en producten. Denk aan het ontwerpen, maar ook het (gedeeltelijk) slopen van binnenwanden en vervanging door glaswanden en deuren, het herstellen van (systeem)plafonds, of het installeren van nieuwe elektra en sanitair. Ook zorgen wij voor het stuken van binnenwanden en pilaren, het sausen van wanden en plafonds, én de grondige schoonmaak voor de oplevering van uw kantoor.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming