Een modern kantoor en inrichting: Rotterdam, Berkel en Rodenrijs & Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u een eigentijdse moderne kantoor inrichting in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Laat deze perfect aansluiten op uw identiteit, bedrijfsvoering en budget. Schakel hiervoor het ervaren team van Kantorenverbouwen.nl in. Want wij bieden u precies het deskundige advies, de hoogwaardige producten en de professionele realisatie die u voor uw een modern kantoor nodig heeft. Verhoog de uitstraling van uw bedrijf, verbeter de werksfeer op uw kantoor. Neem nu contact met ons op!

Elk modern kantoor: de juiste inrichting, indeling en voorzieningen

Een modern kantoor omvat meer dan alleen een mooi interieur. Het gaat ook om de juiste indelingen en voorzieningen. Hiermee moet u voldoen aan de moderne eisen van deze tijd. Denk aan een ontwerp met veel natuurlijk licht, een harmonieus kleurenpalet en een lay-out die naadloos aansluit op uw manier van werken. Hiermee bent u aantrekkelijk voor uw klanten, werknemers én bezoekers. Wij kunnen het weten, want wij regelen dit al 35 jaar voor onze klanten. Voor elke organisatie realiseren wij een eigen modern kantoor met de juiste inrichting.

Onze ideeën voor een modern kantoor Rotterdam, Berkel en Rodenrijs & Pijnacker?

Vanuit onze ervaring en expertise realiseren wij snel en voordelig elk modern kantoor. Hierdoor sluit het kantoor perfect aan op alle wensen en behoeften. Voor dit maatwerk luisteren wij aandachtig naar al uw ideeën. Maar ook dragen wij graag zelf suggesties aan waarmee wij uw kantoor en inrichting modern maken. Een gesprek met onze adviseurs is dan ook van onschatbare waarde. Gezamenlijk tot een modern interieur komen dat de identiteit van uw bedrijf perfect weerspiegelt, dat is onze drijfveer.

De realisatie….. naar wens en binnen uw budget

Is het ontwerp van uw nieuwe inrichting akkoord? Dan is het tijd voor de uitvoering. Ook die moet naadloos aansluiten op uw bedrijf, omdat u zonder onderbrekingen wilt blijven doorwerken. Om dit proces overzichtelijk te houden, krijgt u één vast aanspreekpunt, die alles regelt en begeleidt. Uw planning en budget blijven zo veilig. U komt niet zomaar voor verrassingen te staan. Deze werkwijze hanteren wij al meer dan 35 jaar tot volle tevredenheid van al onze klanten in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker!

Een modern kantoor met hedendaagse inrichting? Gegarandeerd!

Ook streven wij naar topkwaliteit in onze producten en werkzaamheden. Wij bieden hierbij uitgebreide garanties, op een modern productgamma voor elk interieur. Wilt u voorbeelden zien van ons werk? Bekijk dan de website en bewonder onze afgeronde projecten in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Uw kantoor en inrichting net zo modern laten inrichten? Neem hiervoor vandaag nog contact met ons op! Vraag een vrijblijvende offerte aan en bezoek ook onze showroom in Maassluis!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming