Alles voor uw luxe kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

U bent aan het beste adres voor uw luxe kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker! Want Kantorenverbouwen.nl creëert een wereld aan luxe en verfijning binnen uw kantoorruimte. Laat ons uw gedeeltelijke of complete interieur veranderen in een prachtige werkplek, waarmee uw bedrijf zich onderscheidt van alle andere. Een bruisende, prettige en eigenzinnige zakelijke omgeving vol luxe! Wij ontwerpen, adviseren én realiseren het graag: met succes! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Hoe ervaart u optimale luxe en comfort in uw kantoor?

Luxe ervaart u alleen als deze op maat voor u bedoeld is. Uw ideale kantoor past echt bij u. Gelukkig zijn onze ontwerpers/adviseurs meesters in het creëren van kantoorruimtes die behalve functioneel zijn ook een verfijnde esthetiek ademen. Met een scherp oog voor detail en passie voor design, leveren wij perfectie in elk aspect van uw luxe kantoorontwerp. Of het nu gaat om muren en plafonds, deuren en glazen wanden, of verlichting en accessoires.

Maatwerk, naar uw wensen en behoeften

Kantorenverbouwen.nl geloof in maatwerk. Uw kantoorontwerp wordt dan ook zorgvuldig afgestemd op al uw specifieke wensen en behoeften. Hiervoor werken onze ontwerpers nauw met u samen om uw visie te realiseren. Hiervoor bieden wij hoogwaardige materialen en innovatieve producten, voor maximale luxe binnen uw budget! Alleen zo krijgt u de luxueuze en functionele werkomgeving die aan uw wensen voldoet!

Eerdere projecten: onze successen voor het luxe kantoor

Met gepaste trots verwijzen wij u graag naar onze eerdere succesvolle projecten. Bij het luxe kantoor horen uiteenlopende werkzaamheden. Denk aan het gedeeltelijk slopen van binnenwanden en deze vervangen door glazen wanden en deuren, of het herstellen en verplaatsen van elektra en leidingen vanwege verwijderde delen. Wat er ook moet gebeuren voor een luxe kantoor, onze manier van werken kenmerkt zich door vakmanschap, aandacht voor detail en een kwalitatief hoogwaardige afwerking en oplevering. Bekijk de foto’s maar eens.

Alles voor uw luxe kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

U heeft uiteraard specifieke wensen. Bijvoorbeeld voor uw ontvangsthal, vergaderruimte, of ieder ander aspect van uw luxe kantoor. Daarom wordt deze zorgvuldig ontworpen, zodat deze úw gevoel van verfijning en elegantie uitstralen. Wij streven naar perfectie tot in de details; van uw verlichting tot aan de constructie zelf. Alles voor een bedrijfsuitstraling waarmee u zich onderscheidt van andere bedrijven in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.

Ontdek uw mogelijkheden in onze showroom

In onze showroom ziet u ons uitgebreide productengamma. Laat u inspireren door onze selectie luxe designproducten, of de voordelige alternatieven! Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden en advies te geven over de voordeligste keuzes voor uw luxe kantoorontwerp. Bezoek onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming