Uw partner in ontwerp voor kantoor: Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Het mooiste ontwerp voor uw kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker krijgt u van Kantorenverbouwen.nl. Wij zijn hierin gespecialiseerd vanuit onze brede ervaring, opgedaan tijdens 35 jaar ontwerpen en verbouwen voor diverse bedrijven. Wilt u een modern, strak design? Of juist een warme en uitnodigend ontwerp? Wij staan voor u klaar om uw ideale ontwerp te leveren. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Professionele aanpak voor een geslaagd project

Wij werken graag op een professionele manier, zodat uw ontwerp tot een succes leidt. Met een heldere communicatie, vaste prijzen en een gedegen planning verloopt uw project soepel en blijf u binnen budget. Van concept en ontwerp tot realisatie en oplevering, zijn wij uw betrouwbare partner voor het nieuwe kantoor. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Onze ervaring en expertise in kantoorontwerp

Omdat wij onderdeel zijn van MultiKeuken en Bad, beschikken wij als team over zeer ruime ervaring en expertise in kantoorontwerp. Met tientallen succesvolle projecten op onze naam, weten wij in elke situatie de kantoorruimte om te vormen tot een inspirerende en functionele werkomgeving. Dankzij onze ervaren adviseurs/ontwerpers krijgt u een passend ontwerp dat aansluit bij uw bedrijfscultuur én -behoeften!

Kijk(je) achter de schermen in onze showroom

Wilt u meer weten over het team achter Kantorenverbouwen.nl? Kom dan langs in onze showroom, waar u ook direct veel van onze producten kunt zien. Hier krijgt u tevens helder advies en uitleg van onze specialisten. U vindt onze showroom aan de Elektraweg 7 in Maassluis. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker!

Continu strevend naar het beste kantoor ontwerp van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker

Kantorenverbouwen.nl werkt niet alleen vanuit ervaring. Wij zijn ook voortdurend op zoek naar verbeteringen en innovaties. We blijven dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van design en kantoorontwerp. Omdat deze passie voor het vak onze voornaamste drijfveer is, weten wij onze klanten altijd de beste moderne oplossingen te bieden. Ook voor uw pand in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker, vinden wij graag de beste oplossing.

Vrijblijvende offerte voor uw ontwerp

Bent u benieuwd wat al uw mogelijkheden zijn bij het laten maken van een ontwerp voor kantoor? Dan is onze vrijblijvende offerte een ideaal middel om een helder beeld te krijgen. Bovendien is onze offerte gemaakt voor een soepel en overzichtelijk project. Bij Kantorenverbouwen.nl leveren wij u deze graag op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem nu contact met ons op en vraag de offerte geheel vrijblijvend aan.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming