Kantoor interieur design Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u het beste design voor uw kantoor interieur in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker?  Zoekt u de meest betrouwbare en ervaren partner? Dan zoekt u Kantorenverbouwen.nl. Want vanuit onze jarenlange ervaring en expertise in kantoor- en interieurdesign, zijn wij gewend om van elke kantooromgeving een inspirerende en prettige werkplek te maken. Wij geloven simpelweg dat een goed ontworpen kantoor niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook bijdraagt aan het welzijn van u, uw medewerkers en uw bezoekers. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Ons design: alles voor uw interieur

Tot onze diensten behoren uitgebreide mogelijkheden voor uw kantoorinterieur-design. Denk hierbij aan ruimteplanning, kleurenadvies, verlichtingsplanning en nog veel meer. Of u nu een bescheiden aanpassing wilt doorvoeren, of een volledige kantoorrenovatie nodig heeft, wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een uniek ontwerp dat past bij uw unieke bedrijfscultuur en behoeften. Want dát is design. Vraag dit nu aan, neem contact met ons op!

Hét kantoorinterieurdesign van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker!

Wilt u het mooiste interieur van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Dat begint bij een weldoordacht design. En dat is in elk geval weer anders. Want het gaat om úw bedrijfsvoering, werkzaamheden, medewerkers én bedrijfsidentiteit. Dit vraagt om maatwerk en een hoge kwaliteitsgraad. Bij Kantorenverbouwen.nl is dit de standaard, dankzij ons team en onze 35 jaar ervaring.

Maatwerk in design: echt voor uw kantoor!

Onze designs overstijgen de standaardnormen en zijn gericht op het creëren van een moderne werkomgeving. Het maakt hierbij niet uit of u op zoek bent naar een modern, minimalistisch ontwerp of een meer traditioneel en warm interieur. Wij kennen en begrijpen het helemaal. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen, en u leveren wij u een design dat uw bedrijfswaarden duidelijk en herkenbaar weerspiegelt.

Praat met onze designers/adviseurs

Kantorenverbouwen.nl denkt altijd graag mee over de mooiste en meest praktische inrichting voor uw interieur. Ons team staat dan ook direct klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces: van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke realisatie. Bezoek ook eens onze showroom in Maassluis om voorbeelden te zien. Hier kunt u meteen uw wensen bespreken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Onze werkwijze

Wij staan voor een vlotte en probleemloze dienstverlening. Wij werken volgens een nauwgezette planning, en veroorzaken minimale overlast zodat u zelf kunt blijven doorwerken. Wij hanteren ook vaste prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Dankzij één vast contactpersoon kunnen wij snel schakelen met onze uitvoerders in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Zo ontzorgen wij u volledig, van concept tot oplevering!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming