Uw kantoor, uw design: Rotterdam, Berkel en Rodenrijs & Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Zoekt u het perfecte design voor uw nieuwe kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Bij Kantorenverbouwen.nl bent u aan het juiste adres! Want niet alleen bieden wij het prachtigste ontwerp en design, ook zorgen wij ervoor dat deze past de werkwijze én identiteit van uw bedrijf. Dankzij ruim 35 jaar ervaring in design en realisatie, brengen wij uw visie tot leven. Ontdek hoe fraai uw kantoor kan worden: kijk verder en neem contact met ons op! Wij helpen u graag.

Bijzondere expertise in kantoor design voor Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Bij ons staat inspirerend ontwerpen centraal. Vanuit onze ervaring in het ontwerpen en verbouwen voor diverse klanten in de hele regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker, voldoen wij niet alleen aan uw verwachtingen, wij overtreffen deze! Als dé expert op het gebied van professionele kantoorruimtes, maken wij de uitstraling van uw kantoor aantrekkelijk, uitnodigend én herkenbaar. Of het nu gaat om uw chique ontvangsthal of bruisende flexplek, alles komt prachtig tot leven. En dat schept succes!

Hoe komt ons kantoor-design tot stand?

Uw nieuwe kantoor(design) komt tot stand via een gestroomlijnde service. Vanaf het begin geven wij u overzicht over uw specifieke design, alle mogelijkheden en de realisatie. Hierbij houdt onze persoonlijke projectmanager de voortgang nauwlettend in de gaten, zodat alles perfect georganiseerd blijft. Maar daar eindigt onze service niet; bij de oplevering zorgen wij voor een schoon en bruikbaar kantoor. Heeft u na afloop nog vragen of wensen? Ook dan staan wij direct voor u klaar!

De voordeligste offerte

Wilt u weten hoe voordelig maatwerk design kan zijn? Neem contact met ons op, vraag onze vrijblijvende offerte aan. Laat u adviseren, en spar met onze adviseurs. Vertel meer over uw wensen, dan presenteren wij u daarna een heldere offerte met daarin alle informatie over het design, het project en de budgettering. Bent u gevestigd in de buurt van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Bezoek onze showroom en kom de showproducten en opstellingen zelf bekijken en vergelijken!

Kwaliteit en zekerheid

Laat u een nieuw design maken, dan kiest u het liefst voor maximale kwaliteit en zekerheid. In dit opzicht zijn vele klanten u al voorgegaan bij Kantoorverbouwingen. Zo tonen onze reeds afgeronde projecten duidelijk de kwaliteit en vakmanschap van ons werk. Bekijk de voorbeelden van deze projecten op deze website en laat u inspireren door alle designs van dé experts in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, en Pijnacker: Kantorenverbouwen.nl!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming