Unieke kantoorinrichting-ideeën in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u de beste vernieuwende kantoorinrichting ideeën opdoen voor uw kantoor in de regio; Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Kies dan voor Kantorenverbouwen.nl. Want wij bieden u niet alleen de nodige inspiratie, maar ook precies de praktische oplossingen die uw kantoor nodig heeft. Dankzij onze ervaring begrijpen wij de behoeften binnen elk type kantoor. Wilt u deze functioneel én inspirerend maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ontdek hoe wij uw kantoorinrichting-ideeën omvormen naar het beste resultaat!

Weet u nog niet hoe/wat? Haal inspiratie uit onze kantoorinrichting ideeën en adviezen!

Zoekt u nieuwe ideeën? Dan helpt het bekijken van voorbeelden! Laat u dan ook inspireren door de vele succesverhalen van Kantorenverbouwen.nl! Ontdek hoe wij verouderde kantoorinrichtingen veranderden in moderne werkruimtes, volgens de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo is onze showroom een bron van inspiratie. Werkt of woont u in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, of Pijnacker? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom, bekijk en vergelijk al onze producten en oplossingen in het echt!

Maatwerk voor een unieke kantoorinrichting

Als specialisten geloven wij alleen in maatwerk. Wij luisteren dan ook goed naar al uw wensen en behoeften. Zo komen wij samen op de beste ideeën voor uw situatie. Of het nu gaat om de indeling voor uw kantoorinrichting, het maken van nieuwe (glazen) wanden en deuren, of het integreren van elektronische oplossingen, wij laten uw kantoorinrichting voelbaar aansluiten op uw werkwijze en visie. Hierbij zorgen wij ervoor dat alles tot in detail klopt! Hierdoor ontstaat de ideale kantoorinrichting waarin u, uw medewerkers en klanten zich thuis voelen. Een plek waar nieuwe ideeën makkelijk opbloeien.

Uiteraard ook ideeën voor een duurzame kantoorinrichting

Uiteraard is een moderne kantoorinrichting tegenwoordig ook een duurzame kantoorinrichting. Wij inspireren u graag met een kwalitatief hoogwaardig aanbod met milieuvriendelijke producten en oplossingen. Hiervoor hebben wij een divers productgamma. Zo blijft het niet bij ideeën, uw kantoor wordt en blijft door jaren ook echt modern en duurzaam. Hiervoor leveren en installeren wij bijvoorbeeld de juiste deuren, wanden, muren, plafonds, sanitair, verlichting en elektra. U krijgt de inspirerende werkplek die u zoekt.

Ideeën genoeg voor úw kantoorinrichting in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker!

Bij Kantorenverbouwen.nl draait het niet alleen om stijl, maar ook om de functionaliteit en herkenbaarheid van uw specifieke organisatie. Die willen wij herkenbaar maken, maar vooral ook goed laten werken, door een kantoorinrichting die past bij úw manier van werken. Vanuit de 35 jaar ervaring van ons creatieve team, leveren wij u hiervoor de beste ideeën én realisatie. Neem nu contact met ons op, ga in gesprek met onze adviseurs, doe alvast inspiratie op!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming