Dé kantoor-ideeën van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

De beste ideeën voor uw kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker? Die frisse inbreng krijgt u bij Kantorenverbouwen.nl. Wij bieden u de inspiratie én oplossingen waarmee u uw kantoor functioneel maakt, maar vooral ook inspirerend. Want ons ervaren team begrijpt de dynamiek van uw bedrijf en staat klaar om uw wensen te vertalen naar een nieuw kantoor. Neem hiervoor nu contact met ons op, ontdek hoe wij van uw ideeën werkelijkheid maken.

Ontdek onze innovatieve kantoor ideeën en concepten

Bij Kantorenverbouwen.nl draaien creatieve ideeën voor uw kantoor niet alleen om stijl. Ook streven wij ernaar uw kantoor herkenbaar, representatief én praktisch te maken. Hiervoor bieden wij maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw bedrijfscultuur en identiteit. Vanuit 35 jaar ervaring binnen ons team met creatieve ontwerpers, zullen wij u zeker inspireren. Bekijk de afbeeldingen van onze diverse projecten in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en ver daarbuiten maar eens. Hieraan ziet u hoe wij van een oud kantoor een inspirerende werkplek vol nieuwe ideeën kunnen maken.

Maatwerk voor een unieke kantoorinrichting in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker

Wij geloven in maatwerk. Daarom luisteren wij graag naar al uw wensen en behoeften, om zo de ideeën voor uw kantoorinrichting te creëren die écht aansluiten op uw visie. Of het nu gaat om de indeling van uw kantoorruimte, het gebruik van glazen wanden en deuren, of de integratie van moderne elektronische oplossingen, wij zorgen ervoor dat alles klopt! Perfectie en maatwerk tot in detail! Alleen op deze manier creëert u een kantoor waar u, uw medewerkers en uw bezoekers zich thuis voelen, en waar alleen de beste ideeën opbloeien.

Duurzame kantooroplossingen

Een nieuw kantoor betekent ook een duurzaam kantoor. Bij Kantorenverbouwen.nl inspireren wij u dan ook met ideeën voor innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste producten en technologieën. Bij duurzaamheid denken wij het tevens aan kwaliteit: onze verbouwing zal uw kantoor dan ook moderniseren voor de komende jaren. Of het nu gaat om concept of uitvoering; uw kantoor leeft op met een kantoor waarin onze én uw ideeën zijn uitgewerkt.

Ideeën dankzij andere reeds opgeleverde projecten

Ontdek de succesverhalen van Kantorenverbouwen.nl. Zo krijgt u vanzelf nieuwe ideeën voor uw eigen kantoor. Bekijk hoe wij verouderde kantoren transformeerden naar moderne werkruimtes, die voldoen aan de hedendaagse normen voor kwaliteit en vakmanschap. Bezoek ook onze showroom als u werkt of woont in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker. Kom langs en bekijk (en vergelijk) onze producten en oplossingen in de echte wereld!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming