Kantoor laten inrichten Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Overweegt u uw kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker professioneel te laten inrichten? Dan kiest u het liefst voor een team met veel ervaring en deskundigheid. Voor een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteiten en efficiënte werkwijze. Zo krijgt u een kantoor waarin stijl, comfort en productiviteit samenkomen. Een omgeving waar mensen elkaar graag ontmoeten. Een kantoor waarin de beste prestaties worden geleverd. Dat doet Kantorenverbouwen.nl. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies!

Waarom ons uw kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker laten inrichten?

Uiteraard vraagt het inrichten van uw kantoor om grote expertise en vakkundigheid. Gelukkig is Kantorenverbouwen.nl onderdeel van MultiKeuken en Bad. Als dé winkel voor o.a. binnenverbouwingen en kantoorinrichting in de hele regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker, bieden wij meer dan 35 jaar ervaring. Wij gaan veel verder dan alleen inrichten; wij bieden u een totaalconcept welke perfect aansluit op zowel uw bedrijfscultuur als uw -identiteit. Dit verbetert de uitstraling van uw kantoor én de productiviteit van uw medewerkers. Laat ons helpen de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit, design en persoonlijke stijl!

Communicatie, planning en coördinatie

Omdat het inrichten van uw kantoor een intensief proces is, nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. De communicatie, planning en coördinatie zijn onderdeel van onze gestroomlijnde service. Vanuit onze uitgebreide ervaring in het (laten) inrichten van elk type kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker, verloopt uw hele traject snel, soepel en transparant. Geen losse eindjes of gedoe: u kunt zich volledig richten op uw eigen kernactiviteiten.

Complete ontzorging

De uitvoering van een kantoorinrichting is een vak apart. Daarom verzorgen wij naast het ontwerp ook de verbouwing zelf. Ook bieden wij een breed aanbod met exclusieve producten en voordelige alternatieven. Denk hierbij aan tegels, sanitair, verlichting, wanden, deuren en nog veel meer. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wij laten u graag delen in onze kennis, ervaring en inspiratie voor het (laten) inrichten van kantoren!

Kantoor laten inrichten in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker? Kom langs in onze showroom

Bent u gevestigd in de buurt van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker? Bezoek dan onze showroom in Maassluis! Hier ontdekt en vergelijkt u persoonlijk alle mogelijkheden voor het laten inrichten van uw kantoor. Kom ons brede assortiment bekijken, vraag om persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs. Dankzij onze grote ervaring wordt het laten inrichten van uw kantoor leuke én succesvol!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Rotterdam en omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Rotterdam. In Rotterdam en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoor inrichting, luxe kantoor, moderne kantoorinrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming