Verduurzamen van uw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor verduurzamen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Dan zoekt u een innovatieve, professionele partij met ervaring. Want alleen met de juiste producten, ontwerpen en realisatie is dit mogelijk én voordelig. Kantoren Verbouwen is een initiatief van MultiKeuken en Bad, dat al meer dan 35 jaar de duurzaamste oplossingen biedt, voor de beste prijs. Wij adviseren u graag. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Waarom uw kantoor verduurzamen?

Waarom wilt u uw kantoor verduurzamen? Natuurlijk, u wilt een goede indruk maken op uw klanten en werknemers in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. Maar ook is verduurzamen simpelweg een financieel slimme zet. Zo verlaagt u uw kosten op de lange termijn en creëert u een gezonde werkomgeving waarin uw team opleeft. Wij merken al jaren dat duurzaamheid een progressieve bedrijfscultuur bevordert, en het gewenste talent en klantenbestand aantrekt.

Maatwerk in verduurzamen

Het omtoveren van uw kantoor naar een ‘milieuvriendelijke’ werkplek is een daad van visie. Die visie tekenen wij helder voor u uit. Te beginnen met energiebesparende oplossingen. Of het nu gaat om het herindelen van uw ruimte met nieuwe wanden en deuren, of het isoleren door middel van de nieuwste materialen en producten. In onze ervaring werkt verduurzamen het beste met maatwerk. Gebeurt het verduurzamen op basis van uw dagelijkse bedrijfsvoering en uw specifieke pand dan heeft u een kantoor voor de toekomst.

Welke producten voor uw kantoor?

Het kiezen van de juiste materialen en producten is essentieel voor verduurzamen. Wij helpen u met kiezen voor passende oplossingen. Bijvoorbeeld als het gaat om uw vloerbedekking, afsluitwanden, schuifdeuren, plafonds of sanitair. Uiteraard moet dit ook de stijl van uw kantoor verduurzamen, zodat u hier nog vele jaren in kunt blijven werken. Wij bieden u een breed productengamma, zodat u ruime keuze heeft. Kom alles bewonderen in onze showroom in Maassluis. U bereikt ons snel vanuit Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht!

Veel ervaring in verduurzamen

Kies voor een partner met meer dan twintig jaar ervaring in het verduurzamen van het kantoor. Dit levert u niet alleen een betrouwbaar resultaat op, maar garandeert ook een efficiënt en voordelig project. Laat u begeleiden door professionals die snappen dat elk detail telt. Voordelig is tevens ons brede netwerk van duurzame leveranciers en vakmensen. Maak nu kennis met dé experts in verduurzamen, neem contact met ons op!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.