Wij ontwerpen uw luxe kantoor: hét visitekaartje van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht!

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u een luxe kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Slim, want zo krijgt u meer dan alleen een werkplek. Want deze luxe is een afspiegeling van de kwaliteit en successen van uw bedrijf. Een inspirerende omgeving bovendien, waar creativiteit en productiviteit tot bloei komen, waarmee u indruk maakt op klanten en relaties. Wilt u een luxe kantoor om trots op te zijn, neem dan nu contact met ons op!

Gespecialiseerd in het luxe kantoor

Wij zijn een betrouwbare partner in het realiseren van luxe kantoren. Wij leveren graag originele ontwerpen en oplossingen. Hierbij nemen wij u al het werk uit handen. Van de planning en budgetbewaking tot het projectmanagement en de oplevering. Zo zorgen wij voor een vlekkeloos verloop van uw project. Dit dankzij meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van luxe kantoren in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht.

Flexibel maatwerk voor elk (luxe) kantoor

Wij bieden u de perfecte oplossing. Hierbij heeft u ruime keuze uit diverse producten voor uw luxe kantoorinrichting, maar ook uit aantrekkelijke alternatieven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hiermee krijgt u het beste voor uw budget. Onze transparante offerte geeft u duidelijk inzicht in de kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Het gehele traject voor uw luxe kantoor blijft hierdoor prettig en overzichtelijk.

100%-tevredenheidsgarantie

Wij streven naar niets minder dan uw volledige tevredenheid. Ons doel is u het meest luxe en fraaiste kantoor in de hele regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht te geven. Pas als u volledig tevreden bent met het resultaat, ronden wij het project af. Ook daarna blijven wij voor u beschikbaar met professionele nazorg. U profiteert van onze 100%-tevredenheidsgarantie.

Dompel u onder in luxe: bezoek onze showroom!

Wilt u inspiratie op doen? Kom naar onze showroom in Maassluis! Hier ontdekt u de nieuwste producten en trends voor uw luxe kantoorinrichting. Bekijk én voel de kwaliteit van de verschillende materialen, kleuren en texturen. Maak kennis met zowel de topmerken als de voordelige alternatieven. Onze showroom is snel en makkelijk te bereiken vanuit de drechtsteden.

Sparren over uw luxe kantoor met onze adviseurs?

Uiteraard heeft u zo uw eigen ideeën en wensen op het gebied van luxe. Wilt u deze verder uitwerken, en misschien op nog betere opties komen? Praat dan met onze ervaren specialisten. Zij vertellen u alles over de belangrijke esthetische en praktische overwegingen bij het realiseren van het luxe kantoor. Ontwikkel uw visie, geef uw budget door, en laat u deskundig adviseren. Bel ons of mail ons, en bezoek ook onze showroom: het startpunt van uw nieuwe luxe kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐