Een modern kantoor met de fraaiste inrichting van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Kies voor een modern kantoor, met een bijpassende inrichting in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. Hiermee verbetert u niet alleen uw uitstraling naar buiten, maar verbetert u ook de productiviteit en werksfeer. Laat uw moderne inrichting aansluiten op uw bedrijfsvoering, uw bedrijfsidentiteit én uw budget. Dit is het resultaat dat wij al jarenlang verzorgen voor bedrijven in de regio van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Maak nu kennis met Kantoren Verbouwen, neem contact met ons op!

Waarom een modern kantoor?

Stel u zich eens voor: een nieuw kantoor dat niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is. Dat is een modern kantoor dat professionaliteit uitstraalt, voor een positieve indruk op al uw klanten en bezoekers. Een kantoor waarin uw eigen identiteit duidelijk herkenbaar naar voren komt. Of het nu gaat om uw entree, de werkruimte voor uw collega’s, de keuken, of een andere ruimte. Heeft uw kantoor een modern ontwerp, dan krijgt uw organisatie karakter.

Onze inrichting: modern maar functioneel

Toch is het visuele niet uw enige overweging. Een modern kantoor moet ook de juiste indeling en faciliteiten hebben. Hierbij hoort natuurlijk veel licht, een prettig kleurenschema en een indeling die bijdraagt aan een prettige (werk)sfeer. Met een dergelijke inrichting inspireert u zowel werknemers als bezoekers. Dit is het resultaat dat wij al meer dan twintig jaar leveren voor onze diverse klanten in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht.

De kantoor inrichting die bij u(w) (bedrijf) past

Dankzij onze ervaring helpen wij u gericht aan een passend ontwerp en snel resultaat. Dit dankzij persoonlijk maatwerk, waarbij goed geluisterd wordt naar uw wensen en behoeften. Uiteraard heeft u zelf ook ideeën voor uw inrichting. Daarom is het goed om eens te praten met onze adviseurs. Zo scherpt u samen uw ideeën aan, en blijft het beste idee over. Hierop volgt een aantrekkelijke offerte waarin alle vaste kosten duidelijk onder elkaar staan. Neem hiervoor nu contact met ons op, of kom langs in onze winkel en showroom in Maassluis.

Modern kantoor en inrichting: maatwerk & service

Het realiseren van uw nieuwe moderne kantoorinrichting? Wij maken het een vlotte en prettige ervaring. Dit dankzij één vast contactpersoon, die u door het complete traject begeleidt. Geheel zonder financiële verrassingen: wat wij samen overeenkomen is precies wat u straks betaalt. Wij zijn gewend efficiënt te werken en creëren minimale overlast, zodat u zo goed mogelijk kunt blijven werken. U krijgt de beste service en wij werken alleen met topmaterialen. Duurzaam verbouwen is onze standaard, dus uw kantoor wordt een icoon van modern werken in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.