Uw kantoor-interieur: het beste design van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Geef uw kantoor-interieur een uniek design in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht! Deze moet functioneel sterk zijn, maar vooral ook prachtig, representatief en modern. Hiervoor bedenken wij een passend design, zodat uw kantoor-interieur klaar is voor de toekomst. Dit interieur belichaamt uw visie, trekt klanten aan, en laat uw collega’s prettig werken. Dus breng uw visie tot leven – neem contact met ons op!

Ons proces voor uw design kantoor-interieur

Werk met ons en kies voor twee decennia ervaring, opgedaan in het realiseren van nieuwe kantoor-interieurs in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. U kunt dan ook rekenen op een duidelijke en transparante werkwijze, en een hoge kwaliteit. Dit dankzij:

  • Garantie op maat
    Wij zijn zeker over onze kwaliteit en bieden volledige garantie op onze diensten en materialen. Wij sluiten het project pas af als u tevreden bent.
  • Flexibele planning
    Wij begrijpen dat uw bedrijf dynamisch is en zijn eigen aanpak nodig heeft. Daarom zijn wij flexibel, met oog voor uw agenda
  • Aantoonbare resultaten
    Laat u inspireren door onze tevreden klanten, bekijk hun nieuwe kantoor-interieurs in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Maatwerk voor kantoor, interieur en design

Dankzij onze expertise bieden wij u een persoonlijke werkwijze. Of het nu gaat om een design voor uw dynamische (flex)werkplek, of een design voor uw royale ontvangstruimte, wij maken kantoren die klanten bewegen, teams verbinden en productiviteit stimuleren. Vanuit onze ervaring, opgedaan in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht, ontwerpen wij altijd een interieur op maat, dat voldoet aan al uw eisen.

Over onze werkwijze

Bij ons weet u wat u kunt verwachten. Wij zorgen voor een vlekkeloos project, van begin tot eind. Bij het zien van uw nieuwe design en interieur, heeft u uw nieuwe kantoor meteen al helder voor ogen, nog voordat wij deze verbouwen. Hierbij houdt uw eigen persoonlijke projectleider alles in de gaten. Dankzij onze nazorg heeft u na afronding een schoon kantoor zodat u meteen aan de slag kunt.

Heldere offerte voor elk (design) kantoor-interieur

Wilt u zo snel mogelijk een offerte? Ga in gesprek met onze adviseurs en bespreek uw wensen. Wij komen dan snel tot een visie en offerte, passend bij uw wensen en budget. Kantoren Verbouwen is een divisie van Multi Keuken en Bad, de plek waar uw goede ideeën worden vertaald naar sterke ontwerpen. Spreek nu met ons af, verken de mogelijkheden! Bent u gevestigd in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Kom dan snel langs in onze showroom in Maassluis, die u snel bereikt vanuit uw regio!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.