De creatiefste kantoor ontwerpen van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Laat uw perfecte kantoor ontwerpen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht! Kies voor een inspirerende werkomgeving die bijdraagt aan uw succes! Bij Kantoren Verbouwen begrijpen wij dat uw kantoor meer moet zijn dan een prettige werkplek. Het is ook een afspiegeling van uw bedrijfscultuur, en dus belangrijk voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Bovendien wilt u dat uw bezoekers de juiste indruk. Hierin zijn wij gespecialiseerd, dankzij het ontwerpen van kantoorruimtes voor uiteenlopende bedrijven. Wij creëren een inspirerende (werk)plek voor iedereen! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Kantoor ontwerpen: onze ervaring

Bij uw kantoorontwerp draait alles om dynamiek en inspiratie. Een sterk ontwerp verhoogt niet alleen het werkplezier en de efficiëntie van uw team, het zet ook uw bedrijf stevig op de kaart bij uw bezoekers. Hiervoor leveren wij uniek maatwerk, middels een persoonlijke service. Want alleen zo sluit uw kantoor aan op uw organisatie. Dit is niet alleen onze ambitie, het is het vaste resultaat dat wij al 20 jaar leveren in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht.

Hoe ontwerpen wij uw kantoor?

Bij Kantoren Verbouwen staan uw wensen centraal. Samen met u komen wij tot de kern van uw bedrijfsidentiteit en behoeften. Zo vertalen wij deze naar een interieur dat functioneel en modern is, maar ook duidelijk de kern van uw merk uitstraalt. U krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen die met u meedenkt, adviseert en uw visie tastbaar maakt. Door gestructureerd stap voor stap te werken, komen wij samen met u tot een van de beste ontwerpen van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht.

Onze werkwijze: uw visie, onze expertise

Uw nieuwe kantoor ontwerpen wij vanuit een nauwe samenwerking met u als klant. Uw persoonlijke wensen vormen de basis. Onze creativiteit en praktische kennis brengen deze verder tot leven. Het doel is een prachtige, dynamische en toekomstbestendige werkomgeving. Bent u gevestigd in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Kom dan meteen eens langs in onze showroom en bespreek al uw wensen voor uw kantoor. Bekijk ook onze eerdere ontwerpen voor diverse projecten! Wij zijn gevestigd in Maassluis en dus snel te bereiken vanuit uw regio.

Uw voordelen:

  • Prachtige moderne ontwerpen waar u trots op kunt zijn
  • Verhoogde productiviteit dankzij een inspirerende werkomgeving. Dit stimuleert de creativiteit en bevordert de samenwerking, en dus een hogere productiviteit
  • Duurzame toekomst met duurzame oplossingen. Verklein uw ecologische voetafdruk en draag bij aan een mooiere toekomst
  • Gestegen bedrijfswaarde dankzij een goed ontworpen kantoor. Dit verhoogt de waarde van uw bedrijf
  • Verbeterd welzijn dankzij een prettige en ergonomische werkomgeving, waarmee u bijdraagt aan de gezondheid van uw medewerkers
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.