Het fraaiste kantoor laten inrichten van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, of Papendrecht professioneel laten inrichten? Kies voor een grote hoeveelheid ervaring en deskundigheid! Dit is wat wij meebrengen naar elk project. Uw kantoor verandert in een ruimte die professionaliteit en comfort uitstraalt. Een plek waar mensen elkaar graag ontmoeten, en waar betere resultaten ontstaan. Hiervoor garanderen wij een efficiënte werkwijze, en een interieur dat kwaliteit ademt. Kijk nu verder of neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Waarom ons uw kantoor laten inrichten?

Het inrichten van een kantoor is een kunst. Dit wilt u dan ook overlaten aan een deskundige partij. Kantoren Verbouwen is een initiatief van MultiKeuken en Bad, dat al jarenlang actief is in Zuid Holland en zelfs ver daar buiten! Wij gaan verder dan verbouwen; wij verzorgen het totaalconcept dat aansluit bij uw bedrijfscultuur en identiteit. Want alleen dan verbetert de productiviteit en aantrekkelijkheid. Het laten inrichten van uw kantoor met onze hulp gaat dan ook veel over de perfecte balans tussen functionaliteit, design en persoonlijke stijl.

Liever door professionals laten inrichten

Uiteraard kan het laten inrichten van uw kantoor een intensief proces zijn. Gelukkig nemen wij u veel werk uit handen. Vanuit onze jarenlange ervaring, opgedaan tijdens kantoorrenovaties en -verbouwingen in de hele regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht, weten wij het gehele proces soepel en inzichtelijk te laten verlopen. Geen losse eindjes, geen gedoe. U kunt zich blijven focussen op uw core business zonder afleidingen.

Waarmee wilt u uw kantoor laten inrichten?

Naast het uiteindelijke ontwerp verzorgen wij ook de uitvoering. Hiervoor leveren wij voordelige producten uit eigen assortiment. Dit zijn de meest exclusieve merken, of juist voordelige alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle tegels, sanitair, verlichting of wanden en deuren. Neem voor meer informatie contact op en voer een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts delen graag hun expertise in het laten inrichten van een kantoor met u.

Ontdek de perfecte kantoorinrichting in onze showroom

Bent u in de buurt van Maassluis gevestigd? Zoals bijvoorbeeld in: Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Dan is onze showroom makkelijk te bereiken! Hier ontdekt u alle mogelijkheden voor het laten inrichten van uw kantoor. Bewonder het brede assortiment in het echt. Bespreek met onze adviseurs hoe uw kantoor het beste tot zijn recht komt. Dankzij onze twintig jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerp, inrichting en uitvoering, is het laten inrichten van uw kantoor een prettige klus.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag ook een vrijblijvende offerte aan en ontdek zelf hoe voordelig het laten inrichtingen van uw kantoor kan zijn!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.