Nieuw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Is het tijd voor een nieuw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Kies voor een weldoordacht interieur. Hierin komen stijl, functie en productiviteit samen. Wie hiervoor dé expert is in uw regio? Kantoren Verbouwen: de deskundige partij met de grootste en meest diverse ervaring. Bij ons krijgt u dan ook meteen de oplossing die u zoekt. Wij maken een succes van elk nieuw kantoor, dus ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Kijk verder of neem nu contact met ons op! Wij helpen u graag aan het perfecte nieuwe kantoor.

Een nieuw kantoor: snel en gemakkelijk?

Wilt u uw huidige pand of een nieuw aangekocht kantoor renoveren en moderniseren? Dit is de specialisatie van Kantoren Verbouwen, dat al meer dan twintig jaar actief is in onder andere de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Als one-stop-shop voor verbouwingen, ontzorgen wij u volledig met een passend totaalpakket.

Nieuw kantoor? Alles op maat!

Uiteraard heeft u zo uw eigen wensen, voorkeuren en budget voor een nieuw kantoor. Dit vraagt om een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Kies daarom voor Kantoren Verbouwen en profiteer van:

  • één vast aanspreekpunt: voor een eenvoudige communicatie via een enkel contactpersoon, voor al uw vragen en updates rondom de verbouwing;
  • transparante kosten: vaste prijzen zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan;
  • ontzorging van A tot Z: het hele proces komt voor onze rekening, van ontwerp tot finishing touches. Wij leveren al onze kantoren in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht schoon en gebruiksklaar op.

Alle werkzaamheden

of alleen de installatie van bepaalde interieurelementen, bij ons krijgt u precies wat u nodig heeft om te vernieuwen. Denk aan nieuwe wanden, deuren, systeemplafonds, keukens, sanitair of vloerbedekking. Ons professionele team gaat ook aan de slag met uw elektra, water en gas. Alles wordt veilig, netjes en efficiënt verzorgd. Uw nieuwe kantoor een van de aantrekkelijkste (werk)plekken van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht! Bekijk voorbeelden hiervan op onze projectenpagina!

Maak kennis met ons

Ontdek hoe uw ideale kantoor eruit kan zien. Vraag een gratis een offerte aan, en spar met onze adviseurs. Bezoek hiervoor onze showroom, die u makkelijk bereikt vanuit de drechtsteden. Bespreek uw plannen, dan geven wij advies en leveren wij een concreet plan. Aarzel niet en kom langs. Zet samen met ons de eerste stap naar een nieuw soort kantoor: de perfecte plek voor werken en zakendoen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.