Uw expert in kantoor-design in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Zoek u het perfecte design voor uw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, of Papendrecht? Kies dan voor een unieke benadering. Functionaliteit staat natuurlijk voorop. Maar wat kiest u voor design? Heeft dit uw stijl en aantrekkingskracht? Past het bij de identiteit en werkwijze van uw bedrijf? Met een design uit ons kantoor wordt uw interieur het toonbeeld van klasse. Een prettige werkplek voor uw collega’s, en een indrukwekkende ontvangst voor uw gasten. Neem nu contact met ons op. Breng uw visie tot leven.

Onze achtergrond in kantoordesign

Dankzij ruim twintig jaar ervaring hebben wij ongeëvenaarde kennis en passie op het gebied van professionele kantoorruimtes. Of het nu een chique ontvangsthal is of een bruisende flexplek; wij ontwerpen het. Kantoren Verbouwen staat voor inspirerend ontwerpen. Wij beloven u niet alleen dat alles aan uw verwachtingen voldoet – wij overtreffen deze dankzij onze 20 jaar ervaring in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht!

Design met zekerheid

Kies voor maximale kwaliteit en zekerheid. Vele klanten gingen u al voor en kregen een uniek en passend design voor hun kantoor. Kies hier ook voor en profiteer van:

  • Garantie op maatwerk
    Wij zijn zeker van onze kwaliteit en bieden uitstekende garanties op onze producten, materialen en werkzaamheden. Pas als u tevreden bent, is het project afgerond.
  • Flexibiliteit voor uw planning
    Uw bedrijfsvoering is dynamisch, waardoor u behoefte heeft aan een flexibele benadering. Dit is bij ons mogelijk, of u nu in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht bent gevestigd.
  • Bewezen successen
    Geloof ons niet op ons woord: bekijk onze afgeronde projecten op deze website. Zowel de foto’s als positieve recensies van onze klanten getuigen van onze kwaliteit.

Werkwijze voor uw perfecte kantoordesign in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Van start tot finish garanderen wij de meest gestroomlijnde service van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Zo scheppen wij meteen een helder beeld van uw nieuwe kantoor-design, zodat u vroegtijdig een duidelijk beeld heeft van uw project. Onze persoonlijke projectmanager houdt de voortgang van uw project scherp in de gaten. Na afloop zorgen wij voor een perfecte oplevering met een schoon kantoor. Onze service stopt daar niet; ook na afloop staan wij voor u klaar met professionele nazorg.

De scherpste offerte!

Ga in gesprek met onze adviseurs en vertel meer over uw wensen. Wij presenteren snel een passend design, en een offerte op basis van al uw wensen en uw specifieke budget. Plan nu uw afspraak, bezoek onze showroom, en ontdek hoe uw onderneming kan opbloeien tot het modernste kantoor van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. Neem hiervoor nu contact met ons op!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐