Het perfecte ontwerp voor uw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Heeft u een nieuw ontwerp nodig voor uw nieuwe kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Wij maken deze uniek, aantrekkelijk en herkenbaar. Hiermee verbetert u uw bedrijfsvoering, omdat het aansluit op uw werkstijl, bedrijfscultuur en identiteit. Met ruim twintig jaar ervaring in het ontwerpen van uiteenlopende typen kantoren, creëren wij een optimaal ontwerp. Neem nu contact met ons op, creëer die dynamische en inspirerende werkplek!

Voordelig kantoor-ontwerp dankzij ervaring

Vanuit onze ervaring begrijpen wij de behoeften die spelen bij bedrijven. Hiervoor ontwerpen wij een passend design. Bovendien is ons gehele traject, van ontwerp naar uitvoering, zeer efficiënt. Met ons voordelige productaanbod, zorgen wij ervoor dat uw kantoor niet alleen uniek is, maar ook voordelig. Want een sterk ontwerp zorgt ook voor slimme besparingen.

Professionele realisatie van uw kantoor

Na het creëren van uw ontwerp volgt de realisatie. Onze ervaren projectleider begeleidt uw traject van begin tot eind. Hij is uw vaste aanspreekpunt. Dit zorgt voor helderheid, efficiëntie en kwaliteit. Zo verloopt het proces soepel, met veel aandacht voor uw dagelijkse bedrijfsvoering in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. En ook na het opleveren van uw nieuwe kantoor, kunt u rekenen op onze ondersteuning.

Waarom ons ontwerp?

Behalve dat wij u een uniek ontwerp bieden, profiteert u ook van een prettig proces vol garanties. Ook dit is het resultaat van onze brede ervaring in ontwerp voor kantoren. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op:

  • Flexibiliteit op de juiste momenten: wij blijven bewust van de specifieke vereisten van uw bedrijf en bieden de nodige flexibiliteit in planning en uitvoering.
  • Garantie op maatwerk: wij staan voor de hoogste kwaliteit in alle diensten en producten voor uw kantoor. Uw tevredenheid staat voorop, wij geven een 100%-tevredenheidsgarantie.
  • Aantoonbare kwaliteit: de positieve ervaringen van onze klanten bewijzen de kwaliteit van onze ontwerpen, verbouwingen en diensten. Bekijk onze afgeronde projecten maar eens!

Vraag ook een offerte op maat aan!

Op zoek naar de voordeligste en helderste offerte voor uw kantoor? Praat met onze adviseurs, maak uw wensen kenbaar, en wissel van gedachten met onze ervaren ontwerpers. Daarna ontvangt u snel een offerte die aansluit op zowel uw wensen als budget. Dit kost u niets en opent de deur naar een inspirerend kantoor waarin u zich herkent. Bent u gevestigd in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Dan zijn wij vlak in de buurt. Kom langs in onze winkel in Maassluis voor het ontwerp van uw kantoor. U bereikt ons snel vanuit uw regio.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire kantoor types welke wij verbouwen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantoor verbouwingen. Wij kunnen voor u het volgende verzorgen: hip kantoor, kantoor design, kantoor ideeën, kantoor interieur design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, moderne kantoor inrichting, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzaming.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐