Nieuw kantoor in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Bent u op zoek naar een nieuw kantoor in de regio Den Haag, Ypenburg of Nootdorp? Waarom uw huidige kantoorpand niet vernieuwen? Om-/verbouwen naar een moderne werkruimte, een inspirerende omgeving voor uw team of medewerkers, helemaal nieuw en volgens de laatste trends ingedeeld en ingericht en van alle gemakken voorzien. Scheelt aanzienlijk veel geld en uw pand kan er daarna weer jaren tegen.

Eerste stap naar een nieuw kantoor: Het belang van een goed ontworpen kantoor

Een goed ontworpen kantooromgeving heeft invloed op zowel de productiviteit van uw medewerkers als de indruk die u achterlaat op klanten en zakenpartners. Het is essentieel om rekening te houden met verschillende aspecten bij het ontwerpen van een nieuwe kantoorruimte, zoals:

Ergonomie

Ergonomie is van cruciaal belang voor de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Een goed ontworpen kantoor moet ergonomische stoelen, bureaus en werkstations bevatten om rugklachten en andere gezondheidsproblemen te voorkomen.

Ruimtegebruik

Efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte is essentieel. We zorgen ervoor dat elke vierkante meter van uw kantoor optimaal wordt benut, zodat u uw bedrijfsactiviteiten kunt maximaliseren.

Verlichting

De juiste verlichting speelt een grote rol bij het creëren van een aangename werkomgeving. We integreren natuurlijk licht en moderne verlichting om een perfecte balans te bereiken.

Stijl en branding

Uw nieuwe kantoor moet de identiteit en cultuur van uw bedrijf weerspiegelen. Ons ontwerpteam zal samen met u werken om een stijl te creëren die uw merk versterkt en een positieve indruk achterlaat.

Nog een rede om een nieuw kantoor te maken van uw huidige kantoor

Den Haag, ook wel bekend als de Hofstad, is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een bloeiende zakelijke gemeenschap. Hier vindt u diverse kantoorpanden, van historische gebouwen in het stadscentrum tot moderne kantoorgebouwen aan de rand van de stad. Maar is hier iets te vinden precies naar uw wens? Los van het feit dat uw volgende pand ook hoogstwaarschijnlijk (deels) aangepast zal moeten worden aan uw wensen en behoeften, komt daar ook nog een hele verhuizing bij kijken. Die kosten en tijd kunt u besparen met het vernieuwen van uw huidige kantoor. Alles nieuw voelt als een nieuw kantoor! Dit geldt eigenlijk ook voor Ypenburg en Nootdorp.

Van uw huidige kantoor een nieuw kantoor maken in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp?

Als u openstaat voor het idee om van uw oude/huidige kantoorruimte /-pand een nieuw kantoor te maken dan staat onze deur voor u open. U bent van harte welkom in onze showroom in Maassluis. Of neem contact op en plan direct een adviesgesprek in met een van onze specialisten.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Den Haag en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Den Haag. In den Haag en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: kantoor interieur design, kantoor ontwerpen, kantoor ideeën, nieuw kantoor, eigen luxe kantoor, kantoorinrichting ideeën, kantoor design, kantoor laten inrichten, moderne kantoor inrichting en kantoor verduurzaming.